Houten profielen en lijsten

Door jarenlange ervaring met het profileren van houten lijsten zijn wij erin geslaagd ons het vakmanschap, wat komt kijken bij het produceren van uiteenlopende profielen, eigen te maken. Deze ontwikkeling heeft erin geresulteerd dat Proficol in staat is om schaafwerk van zeer hoge kwaliteit te leveren in alle voorkomende houtsoorten, voor zowel kleine als grote series.

Proficol beschikt over een zeer uitgebreide profielencollectie, opgebouwd in de jaren, van ongeveer 5000 verschillende profileringen Klanten weten ons te vinden voor het leveren van allerlei verschillende profiellijsten en vormen, te weten:

  • Houten latten voor wand of plafondbekleding
  • Lambriserings- en sierlijsten
  • Leuning profielen
  • Plinten, deurlijsten en plafondlijsten
  • Speciale profielen of lijstwerk

Blokprofielen

We hebben ons op het gebied van bloklijsten ontwikkelt tot een absolute specialist. Lijstenmakers door de gehele benelux weten ons te vinden voor het schaven van deze bloklijsten. Deze worden bijvoorbeeld geschaafd in de prachtige houtsoorten Noten, Essen, Eiken, Esdoorn, Kersen, Yellow Poplar of Mansonia. Niet alleen de gladde schaafkwaliteit onderscheidt ons, doordat wij klantspecifiek werken zijn alle kopmaten mogelijk op zowel kleine als grote series.

Interesse in onze producten of meer informatie?

desgin